Woon je groot of klein; landelijk of in de stad?

SecuritasHome is geschikt voor elk type woning. Dankzij de modulaire opbouw van het product is de flexibiliteit groot en kunnen we voor alle woningen een passende, op maat gemaakte oplossing bieden.

IK WOON IN EEN RIJTJESHUIS

"Ik woon in een rijtjeshuis en beveiliging is meer iets voor dure villawijken."

Mis! Inbraken vinden overal plaats en ook in dichtbebouwde wijken slaan inbrekers graag toe. Raambeveiliging, een bewegingsdetector met verlichting in een donker gangetje, rookmelders, slimme stekkers, deurbel met camera: SecuritasHome heeft alle producten. Oók voor een rijtjeshuis.”

IK WOON IN EEN FLAT

"Ik woon in een flat en kan dus niets buiten ophangen."

Ook als je in een flat woont, is het fijn te weten wie er voor de deur staat. De bewegingsdetector in combinatie met de app sluit vervelende verrassingen uit. Binnenshuis kun je kiezen uit een keur aan domotica van SecuritasHome. En natuurlijk brandbeveiliging, wel zo veilig.

 

IK WOON OP EEN AFGELEGEN BOERDERIJ

"Ik woon op een afgelegen boerderij waar de surveillant vast niet komt."

SecuritasHome biedt de landelijke dekking van Securitas. Dus ook op de meest afgelegen plekken van Nederland kun je rekenen op controle van de Securitas-surveillant. Met SecuritasHome kun je bovendien het terrein goed beveiligen. Juist omdat je afgelegen woont, is dat een prettig idee. *Geen dekking op de Waddeneilanden.

IK WOON IN EEN VILLA

"Ik woon in een villa en kies voor volledige beveiliging."

Dat kan met SecuritasHome. Optimale beveiliging met een state-of-the-art huiscentrale. Slimme huisbeveiliging, zowel binnen als buiten, met onopvallende high-end IP-camera’s van hoge kwaliteit. En, in geval van nood, direct contact met onze alarmcentrale. Bovendien is het SecuritasHome-pakket uit te breiden met verlichting, verwarming en andere slimme domoticafuncties in huis!