HOME » Producten » SecuritasHome - Basispakket

SecuritasHome - Basispakket

35,95

SecuritasHome biedt een volledig geïntegreerde en flexibele oplossing die beveiliging en huisautomatisering combineert. Door de interactieve app is de oplossing makkelijk in gebruik en past zich aan naar jouw behoeften.
Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in en rond je huis gebeurt. Beheer verlichting op afstand, monitor wie je huis binnenkomt en krijg inzicht in je energieverbruik. Mocht er zich toch een incident voordoen, dan zijn onze surveillanten dankzij onze landelijke dekking snel ter plaatse.

Het SecuritasHome pakket bestaat uit een beveiligingssysteem, een interactieve app, alarmcentrale dienstverlening en interventie door onze surveillant. Het pakket is naar eigen wens uit te breiden met camera’s of domotica.

Hardware basispakket bestaat uit: 
√ Een hub/centrale 
√ Een fotopir
√ Een codebedienpaneel
√ Een magneetcontact
√ Een rookmelder
√ SecuritasHome app

De centrale heeft een dualpath verbinding waardoor er bij een internetonderbreking altijd een mobiele verbinding is naar de alarmcentrale. Het interactief platform biedt je zelf de mogelijkheid om het systeem in- of uit te schakelen, notificaties en waarschuwingen te sturen van zaken die jij belangrijk vindt. Je kunt de activiteit van de componenten monitoren (bijvoorbeeld bij het (ongewenst) openen en sluiten van deuren en ramen), ook als het systeem niet is ingeschakeld. 

Crash & Smash protection: als een inbreker het alarmsysteem vernielt, wordt er alarm verstuurd naar de alarmcentrale en wordt er actie ondernomen.