HOME » Producten » SecuritasHome - Basispakket

SecuritasHome - Basispakket

SecuritasHome biedt een volledig geïntegreerde en flexibele oplossing die huisautomatisering en beveiliging combineert. Door de interactieve app is de oplossing makkelijk in gebruik en past zich aan naar uw behoeften.
Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in en rond je huis gebeurt. Beheer verlichting op afstand, monitor wie uw huis binnenkomt en krijg inzicht in uw energieverbruik. Mocht er zich toch een incident voordoen, dan zijn onze surveillanten dankzij onze landelijke dekking snel ter plaatse.

Het SecuritasHome pakket bestaat uit een beveiligingssysteem, een interactieve app, alarmcentrale dienstverlening en interventie door onze surveillant. Het pakket is naar eigen wens uit te breiden met camera’s of domotica.


Hardware basispakket bestaat uit:
Een hub/centrale met dualpath verbinding waardoor bij een internetonderbreking er altijd een mobiele verbinding is naar de alarmcentrale.
Een fotopir
Een codebedienpaneel
Een magneetcontact
Een rookmelder


Een app en interactief platform die je de mogelijkheid biedt om het systeem in- of uit te schakelen, notificaties te sturen van zaken die jij belangrijk vindt, waarschuwingen te sturen. Je kunt de activiteit van de componenten monitoren (openen en sluiten van deuren en ramen), ook as het systeem niet is ingeschakeld, ontvangen van pusberichten in geval van een alarm of een ander belangrijke gebeurtenis.
Crash & Smash protection: als een inbreker het alarmsysteem vernield, wordt er alarm verstuurd naar de alarmcentrale en er actie kan worden uitgezet.