Iedereen verdient het om zich thuis veilig te voelen

Het alarmsysteem van Securitas zorgt ervoor dat jij en je gezin dag en nacht beschermd zijn.

Securitas is de grootste aanbieder van beveiliging in de zakelijke markt. We doen er alles aan om heel Nederland veiliger te maken daarom bieden we nu ook SecuritasHome voor thuis aan. Ga jij samen met ons de inbraken in jouw buurt tegen, maak dan gebruik van de gratis veiligheidsscan.

 

Doe de veiligheidsscan

Smarthome: geen zorgen, wel controle

Het SecuritasHome alarmsysteem is goed uit te breiden met andere domotica-producten zoals verlichting, thermostaat en voice assistants.

Veilig gevoel met SecuritasHome

Zodra er zich iets ongewoons voordoet in je woning slaat het alarm aan. Je ontvangt een melding op jouw smartphone en - indien nodig - komt de alarmcentrale van Securitas in actie.

Securitas-24-7

De alarmcentrale van Securitas is er voor jou

Bij de meest gewaardeerde meldkamer van Nederland zijn 24/7 opgeleide specialisten aanwezig, waardoor wij de beste dienstverlening kunnen garanderen.

Securitas-bredband-GSM

Veilige verbinding via zowel breedband als 4G

Eersteklas technologie zorgt ervoor dat jouw alarmsysteem altijd verbonden is door te communiceren via zowel breedband als het 4G-netwerk.

Securitas-crash-and-smash

Eersteklas sabotagebescherming

Als iemand jouw alarmsignaal uitschakelt door je bedieningspaneel te vernietigen, zal het systeem dit opmerken en alsnog direct een alarm sturen naar onze alarmcentrale.