Securitas & Zo Veilig een preferred partnership

In Nederland is Zo Veilig de installateur en dealer van het
SecuritasHome concept.

  

Wat doet Zo Veilig?

Met hun gedreven team zorgen zij ervoor dat we andere bedrijven in onze markt altijd een stapje voor zijn door onze klanten continu te verrassen met de mogelijkheden die wij samen bieden op het gebied van beveiliging en wooncomfort én onze transparante en open service. Ons gemeenschappelijke doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de producten en diensten voor een veilig en comfortabel thuis, zonder hierbij het belang van de klanten uit het oog te verliezen. Iedere dag opnieuw zorgen zij ervoor dat Nederland een stuk veiliger wordt en het huis van de toekomst steeds een stap dichterbij komt. Dit doen zij door op een integere manier de klant te adviseren, het beveiligingssysteem te installeren en vervolgens de klant te servicen.

 

Wat zijn de voordelen voor jou?

Deze samenwerking is een voordeel voor zowel Securitas als haar klanten. Beide profiteren van de jarenlange kennis en ervaring die Zo Veilig met zich meebrengt. Zo Veilig zorgt voor een professionele en kwalitatief goede installatie van het SecuritasHome alarmsysteem.

 

 

Alarm.com is de prefered supplier voor de hardware van het platform, de app en een gedeelte van de apparatuur. Zo verzorgen wij gezamenlijk een totaal pakket van veiligheid en domotica.