Video surveillance rechtstreeks naar jouw telefoon

Wil je weten wat er thuis gebeurt als je er niet bent? Wil je dat er gereageerd wordt als het alarm af gaat? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wanneer er een activiteit plaatsvindt in jouw huis, detecteert de camera de beweging en waarschuwt jou direct via een push berichtje op jouw telefoon. Ook maakt de camera automatisch een opname van de activiteit die jouw alarm geactiveerd heeft.

Securitas-hemlarm-video-HD

 

VIDEO SURVEILLANCE IN FULL HD

Met onze full HD-camera's heb je de mogelijkheid om de opgenomen beelden real-time te streamen en te bekijken via onze app of website. Het compacte design en de goede montagemogelijkheden maken het bevestigen van de camera op de muur, aan het plafond of in de boekenkast heel eenvoudig. Met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels zal je geen detail meer hoeven te missen.

Securitas-hemlarm-video-motion

 

AUTOMATISCH INGESTELDE OPNAME

Je kunt je camera zo instellen dat wanneer een beweging geregistreerd wordt, er automatisch begonnen wordt met het opnemen van de beelden. Wanneer dit gebeurt, kun je ervoor kiezen om een bericht te ontvangen op je telefoon of via email. Er worden geen afbeeldingen of videobeelden vanaf jouw videocamera naar onze alarmcentrale gestuurd, tenzij je dat expliciet hebt aangegeven. Onze alarmcentrale kan alleen beelden inzien die betrekking hebben op de alarmmelding zelf.