Iedereen verdient het om zich thuis veilig te voelen

Met SecuritasHome beschikt jouw woning over een professioneel alarmsysteem van het grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. Met ons vertrouwde en beproefde platform, met wereldwijd meer dan 6 miljoen klanten en 80 miljoen aangesloten apparaten, weet je dat je veilig bent. Thuis, op het werk of onderweg. Contact?

Securitas-24-7

 

DE ALARMCENTRALE VAN SECURITAS IS ER VOOR JOU


Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat om direct onregelmatigheden te bespeuren. Deze ervaring nemen we mee om ook jouw woning te beveiligen. De Securitas alarmcentrale is de meest gewaardeerde meldkamer van Nederland. Er zijn 24/7 opgeleide specialisten aanwezig, waardoor wij de beste dienstverlening kunnen garanderen.

Securitas-bredband-GSM

 

VEILIGE VERBINDING VIA ZOWEL BREEDBAND ALS 4G


Eersteklas technologie zorgt ervoor dat jouw alarmsysteem altijd verbonden is door te communiceren via zowel breedband als het 4G-netwerk.

Securitas-crash-and-smash

 

EERSTEKLAS SABOTAGEBESCHERMING


Het alarmsysteem is voorzien van sabotagebeveiliging om jouw veiligheid te garanderen. Als iemand jouw alarmsignaal uitschakelt door je bedieningspaneel te vernietigen, zal het systeem dit opmerken en alsnog direct een alarm sturen naar onze alarmcentrale.

Smarthome: geen zorgen, wel controle


Als het alarm afgaat, komt er direct een melding bij jou via de app en bij onze alarmcentrale binnen. Wij nemen vervolgens contact met je op. Het SecuritasHome alarmsysteem is ook goed uit te breiden met andere domotica-producten. Graag geven wij je meer informatie over onze alarmsystemen en advies hoe je inbraak en brand in jouw huis kunt voorkomen.

Veilig gevoel met SecuritasHome


Het gecertificeerde alarmsysteem van Securitas zorgt ervoor dat jij en jouw gezin dag en nacht beschermd zijn. Zodra er zich iets ongewoons voordoet in je woning slaat het alarm aan. Je ontvangt een melding op jouw smartphone en - indien nodig - komt de alarmcentrale van Securitas in actie.

√ Beveiligd tegen inbraak én brand | √ Draadloos systeem | √ Eenvoudige bediening via de app | √ Alarmopvolging vanuit de alarmcentrale van Securitas
√ Interventie door middel van surveillant | √ Uit te breiden met smarthome-opties
√ Al vanaf €34,95 p.m. |√ Eenvoudig zelf te installeren of laten doen