Securitas: al jaren een begrip

 Securitas is de innovatieve partner voor beveiligingsoplossingen en komt met SecuritasHome nu ook bij jou thuis. De Securitas alarmcentrale is een zeer belangrijk en centraal onderdeel van ons bedrijf en is 24 uur per dag 365 dagen per jaar bemand. Wanneer een alarm wordt geactiveerd, wordt het naar onze alarmcentrale gewaarschuwd, waar onze ervaren alarmoperators de melding beoordelen. Met SecuritasHome zorgen wij nu ook voor een veilig thuis.


Securitas Nederland
Securitas telt in Nederland bijna 7.000 medewerkers die dagelijks zorgen voor de optimale veiligheid van mensen en bedrijven. Door de indeling in regio's kan Securitas heel Nederland bedienen en zijn onze surveillanten altijd dichtbij. Via onze alarmcentrale zijn onze mobiele surveillanten 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse voor alarmopvolging, surveillance, brand- en sluitrondes.

In onze alarmcentrale worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie gaan onze medewerkers aan de slag en kan er bijtijds zeer gerichte actie worden ondernomen als dat nodig is.

Securitas Nederland in het kort:
√ Marktleider in het aanbieden van totaaloplossingen
√ Gespecialiseerd in (toezicht)diensten op afstand
√ Meest geavanceerde alarmcentrale in de vorm van het Securitas Operations Center
√ Professionele alarmcentralediensten voor meer dan 100.000 alarm- en videoaansluitingen
√ Meest dichte mobiele surveillancenetwerk van Nederland (met 295 surveillancewagens)
√ Altijd dichtbij (met 26 regiokantoren)