De SecuritasHome App

 

"Het voordeel van de SecuritasHome App is dat je niet tientallen verschillende apps nodig hebt om de situatie in je woning te controleren: de app regelt alles via één centraal platform."

SecuritasHome App makkelijk in gebruik


Tegenwoordig heb je vrijwel overal een app voor om het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Denk aan apps voor het regelen van je verlichting en het controleren van je energieverbruik.SecuritasHome gaat nog een stapje verder: aan dit slimme alarmsysteem kunnen veel verschillende domotica-producten worden gekoppeld. Op je smartphone of tablet kun je eenvoudig inloggen en op afstand je woning monitoren en controleren. Check bijvoorbeeld of het alarmsysteem wel ingeschakeld staat, bekijk de videobeelden van je bewakingscamera’s vanaf je vakantieadres of zet de thermostaat alvast een paar graden hoger als je na een lange werkdag onderweg naar huis bent. Wil jij zeker weten dat de ramen en deuren gesloten zijn of ben je benieuwd of de postbode vandaag al geweest is? Ook dat zie je allemaal in de app.

Smarthome: geen zorgen, wel controle


Securitas doet er alles aan om je volledig te ontzorgen. Dit doen wij niet alleen door woonhuisbeveiliging aan te bieden in de vorm van een alarmsysteem, wij koppelen aan de app ook diverse domotica-producten om jouw woning slim te maken. Krijg meer inzicht in het energieverbruik van je woning, regel je lampen en thermostaat op afstand, houd de kinderen in de gaten wanneer zij alleen thuis zijn of maak gebruik van de paniekknop in geval van een medische calamiteit. Jij bepaalt wat je wilt en wij regelen of leveren het.

√ Extra wooncomfort |√ Extra veiligheid | √ Bespaar op de energiekosten |  √ De mogelijkheden zijn eindeloos