Gemak, comfort en controle

 

Het alarmsysteem van Securitas zorgt ervoor dat jij en je gezin dag en nacht beschermd zijn. Zodra er zich iets ongewoons voordoet in je woning, gaat het alarm af. Je ontvangt een melding op jouw smartphone en indien nodig komt de alarmcentrale van Securitas direct in actie. Advies?

Smarthome: geen zorgen, wel controle


Securitas doet er alles aan om je volledig te ontzorgen. Dit doen wij niet alleen door woonhuisbeveiliging aan te bieden in de vorm van een alarmsysteem, wij koppelen aan de app ook diverse domotica-producten om jouw woning slim te maken. Krijg meer inzicht in het energieverbruik van je woning, regel je lampen en thermostaat op afstand, houd de kinderen in de gaten wanneer zij alleen thuis zijn of maak gebruik van de paniekknop in geval van een calamiteit. Jij bepaalt wat je wilt en wij regelen het.

√ Extra wooncomfort |√ Extra veiligheid | √ Bespaar op de energiekosten|  √ De mogelijkheden zijn eindeloos

Een compleet alarmsysteem


De basis bestaat uit het alarmsysteem, een rookmelder, magneetcontact, bewegingsmelder en codebedienpaneel. Door onze professionele installatie van onze gekwalificeerde monteurs is jouw woning dag en nacht beveiligd.  

De voordelen op een rij:
√ Draadloos systeem | √ Dag en nacht beschermd tegen inbraak én brand  √ Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie | √ Eenvoudige bediening via één centrale app | √ Eenvoudige bediening via het codebedienpaneel |
√ 24/7 alarmopvolging

In contact met de alarmcentrale


Onze medewerkers hebben veel expertise en jarenlange ervaring en zijn erop getraind om onregelmatigheden te signaleren. Deze kennis en ervaring nemen we mee om ook jouw woning te beveiligen. De Securitas alarmcentrale is de meest gewaardeerde meldkamer van Nederland en staat 24/7 paraat voor jou. Advies op maat?

SecuritasHome App


Met SecuritasHome weet je zeker dat je woning optimaal beschermd is tegen inbraak en brand. Bovendien kun je op afstand je woning in de gaten houden. Hoe? Via de app. Op je smartphone, tablet of computer kun je eenvoudig inloggen en op afstand je woning monitoren en controleren. Check bijvoorbeeld of het alarmsysteem wel ingeschakeld staat, bekijk de videobeelden van je bewakingscamera's vanaf je vakantieadres of zet de thermostaat alvast een paar graden hoger als je na een lange werkdag onderweg naar huis bent. Wil jij zeker weten dat de ramen en deuren gesloten zijn of ben je benieuwd of de postbode vandaag al is geweest? Ook dat zie je allemaal in de app.