Eén centraal platform

SecuritasHome kan centraal gebruikt worden. Zo kan huisautomatisering en beveiliging aangestuurd worden vanuit één mobiele applicatie: de SecuritasHome App. Met meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd werkt het platform als het brein van je slimme huisalarm. Via de app bepaal je zelf de instellingen en meldingen.
Wil je een signaal als er een raam of deur open gaat? Wil je zien wie er voor je deur staat? Op elk gewenst moment kun je de geschiedenis bekijken. Het platform is ook uitgerust met geofencing: via geografische zones kan het systeem bepalen of je thuis bent of niet. Ook de verlichting kun je koppelen.

 

24/7 VERBONDEN MET SECURITAS


Jouw systeem is altijd verbonden met onze alarmcentrale, waar speciaal opgeleide alarmoperators 24/7 binnenkomende meldingen afhandelen. Met behulp van de foto's van jouw huisalarm kunnen ze het alarm snel verifiëren en adequaat actie ondernemen.

 

ALTIJD EEN SURVEILLANT IN DE BUURT


Mocht er zich toch een incident voordoen, dan zijn onze surveillanten snel ter plaatse. Dankzij onze landelijke dekking is er altijd een surveillant in de buurt. Je herkent ons aan de auto met het Securitas-logo erop. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

DIRECTE OPVOLGING DOOR ONZE ALARMCENTRALE


Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat om direct onregelmatigheden op te merken. Deze ervaring zetten we ook in om jouw woning te beveiligen. De Securitas alarmcentrale is een van de meest gewaardeerde meldkamers van Nederland. Er zijn 24/7 opgeleide specialisten aanwezig waardoor we de beste dienstverlening kunnen garanderen.

ALLE ELEKTRONICA IN JE HUIS VIA DE APP REGELEN


Kwamen de kinderen thuis zoals ze zouden moeten? Vergeten om je alarmsysteem te activeren? Om de volledige controle over de activiteiten in en om jouw huis en van je alarmsysteem te hebben, kun je ervoor kiezen om notificaties te ontvangen die belangrijk voor je zijn. Deze worden naar je telefoon of e-mail verzonden. Kies uit vooraf gedefinieerde notificaties die veel van onze klanten al gebruiken of maak je eigen notificaties aan. Zo weet je altijd precies wat er gebeurt, waar je ook bent.

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM


Nagenoeg alle componenten van ons SecuritasHome systeem werken op geavanceerde batterijen en communiceren draadloos met de centrale. Hierdoor kunnen draadloos geïnstalleerd worden. Dit scheelt een hoop werk tijdens de installatie en ziet er bovendien veel mooier uit. 

Securitas-geografiska-zooner

GEO-DIENSTEN

 
Geo-diensten zijn inbegrepen in al onze abonnementen. Dit is een functie waarmee je alarmsysteem weet of je aankomt of een geografische zone verlaat. Je ontvangt hiermee meldingen over gebeurtenissen die je zelf hebt ingesteld voor je huis en kunt bijvoorbeeld jouw verlichting automatisch inschakelen wanneer je thuiskomt.

Securitas-hemlarm-multipla-anlaggningar

 

MEER WONINGEN, EEN ACCOUNT

Meer dan één alarm nodig? Bijvoorbeeld één in het appartement en één voor in je tweede huis? Met SecuritasHome is het heel eenvoudig om meerdere woningen vanuit één centraal account te beheren. 

Securitas-bredband-historik

 

FOTOGRAFISCH GEHEUGEN

SecuritasHome onthoudt alle activiteiten die door jouw alarmsysteem zijn geregistreerd. Je kunt precies zien wat er is gebeurd en wanneer, zodat je een volledig overzicht krijgt van alles in en rondom je huis. Om het allemaal inzichtelijk te maken, is het ook mogelijk om de belangrijkste gebeurtenissen in een tijdlijn terug te zien.

Securitas-hemlarm-anvandare

 

TIJDELIJKE GEBRUIKERS AANMAKEN

Als je gaat verbouwen of bijvoorbeeld schoonmaakhulp hebt, is het mogelijk om in jouw SecuritasHome alarmsysteem tijdelijke gebruikers aan te maken voor bepaalde tijden of dagen.